Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys acull la sisena Fira Internacional de Puntes el darrer cap de setmana d'abril

Del divendres 26 al diumenge 28 d'abril, el Centre Cultural Calisay acollirà la 6a edició de la Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar. Aquest esdeveniment suposa una bona oportunitat per conèixer els treballs que s'estan realitzant a Europa, tant de punta contemporània com de treballs tradicionals, a més de poder adquirir patrons i fils especials per a l'elaboració del producte.

En aquesta edició del certamen hi haurà la participació de puntaires de diversos indrets i països europeus, com ara Galícia, França, Polònia, Itàlia, Bèlgica, Eslovàquia o Bulgària, que compartiran espai amb les escoles i associacions més representatives de Catalunya, entre elles l'Associació Catalana de Puntaires, l'Associació de Puntaries Flor d'Alba d'Arenys de Mar, l’Associació de Puntaires d'Arenys de Munt, les Puntaires Verge del Remei, l'Escola de Puntaires de Barcelona, l'Associació de Puntaires de Girona i les Puntes de l'Arboç.

Durant els tres dies es realitzaran diverses activitats, com els tallers de puntes d’Eslovàquia i Polònia, demostracions i venta de productes relacionats amb les puntes.

També hi haurà activitats en altres espais, com al Museu Marès, on es pot veure l'exposició “Vestides de Negre”, sobre el color negre en la indumentària; la Sala d’Exposicions del Calisay, on hi haurà la mostra de decorats en puntes de l’Associació de Puntaires Flor d’Alba, i al local d'aquesta entitat al carrer de l’Església, 35, on hi haurà una mostra dels treballs de les puntaires d’Arenys de Mar.

A més, el darrer diumenge 28 d’abril es farà coincidir amb la trobada anual de puntaires d'Arenys de Mar, que tindrà lloc de 10 a 13:30 h.

La 6a Fira Internacional obrirà les portes el divendres 26 d'abril, a les 16 h. La inauguració oficial del certamen serà a les 19:30 h.

Podeu consultar els programa d'actes de la 6a Fira Internacional de Puntes aquí. 

 

Publicat el 12 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^