Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Si us ha arribat el nou distintiu de 'resident' amb la matrícula del vostre cotxe antic podreu demanar el nou a la matrícula correcta partir del 16 de novembre a l'OAC

zona verda

L'actual distintiu que autoritza l'aparcament gratuït a les zones verdes arenyenques serà vàlid fins el dia 30 de novembre. A partir de la primera setmana de novembre les persones propietàries de vehicles, amb cens a Arenys de Mar, rebran el nou distintiu a casa seva per correu postal. El nou distintiu inlou impresa la matrícula del seu vehicle.

A partir del 15 de novembre les persones que tinguin vehicles de rentig o alguna altra situació que pugui fer-los beneficiaris del distintiu podran sol·licitar-ho a través de l'OAC, on podran anar a recollir-lo amb la matrícula del vehicle autoritzat. qualsevol consulta en aquest sentit es pot fer a oac@arenysdemar.cat.

Aquest distintiu se situa en lloc visible del parabrisa del vehicle i juntament amb la senyalització de l'hora d'arribada (inclòs el dia)  permet estacionar 24 hores de forma gratuïta a les zones habilitades de la Riera i el vial del Port.

La nova vinyeta verda serà vàlida durant tres anys, fins a novembre de 2023. 

Publicat el 23 d'octubre de 2020