Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El distintiu de resident per la zona verda serà vàlid fins el 30 de novembre
Si us ha arribat el nou distintiu de 'resident' amb la matrícula del vostre cotxe antic podreu demanar el nou a la matrícula correcta partir del 16 de novembre a l'OAC

zona verda

L'actual distintiu que autoritza l'aparcament gratuït a les zones verdes arenyenques serà vàlid fins el dia 30 de novembre. A partir de la primera setmana de novembre les persones propietàries de vehicles, amb cens a Arenys de Mar, rebran el nou distintiu a casa seva per correu postal. El nou distintiu inlou impresa la matrícula del seu vehicle.

A partir del 15 de novembre les persones que tinguin vehicles de rentig o alguna altra situació que pugui fer-los beneficiaris del distintiu podran sol·licitar-ho a través de l'OAC, on podran anar a recollir-lo amb la matrícula del vehicle autoritzat. qualsevol consulta en aquest sentit es pot fer a oac@arenysdemar.cat.

Aquest distintiu se situa en lloc visible del parabrisa del vehicle i juntament amb la senyalització de l'hora d'arribada (inclòs el dia)  permet estacionar 24 hores de forma gratuïta a les zones habilitades de la Riera i el vial del Port.

La nova vinyeta verda serà vàlida durant tres anys, fins a novembre de 2023. 

Publicat el 23 d'octubre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^