Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Candidats alcaldiaInici de campanyaLa foto conjunta dels caps de llista de totes les candidatures que es presenten a les properes eleccions municipals ha estat el tret de sortida de la campanya electoral a Arenys de Mar. 

L'inici de la campanya es recordarà per la tradicional foto i l'intens xàfec que ha caigut uns minuts més tard i que ha complicat l'inici a tots els equips que sortien al carrer, amb els cartells i les pancartes de les seves respectives candidatures. 

Sis són les candidatures que es presenten a aquests comicis per configurar el nou consistori i elegir l'Alcaldia d'Arenys, un cop constituït el plenari. Quatre dels alcaldables són o ja han estat regidors o regidores.

Estanis Fors repeteix al capdavant de la candidatura de Junts per Arenys. Fors és actualment regidor i va ser alcalde en el periode 2011-2016. L'eslògan del cartell de campanya és "Junts torna + Fors".

Annabel Moreno, actual alcaldessa, torna a encapçalar la candidatura  republicana. Moreno és alcaldessa des de l'any 2016. Esquerra Republicana utilitzarà el lema "Fem bategar Arenys".

Ramon Vinyes, que va ser alcalde entre els anys 2007-2011, i regidor fins a 2019, torna a presentar-se com a primer de la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya. El seu cartell utilitza el seu retorn per dir "Tornem a fer-ho bé".

Arnau Cucurull és l'alcaldable de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i el seu cartell anuncia "L'Arenys del canvi".

Ricard Serradó és l'alcaldable d'Arenys en Comú que repeteix i manté el seu lema de "Som-hi Arenys". És l'únic cartell on l'alcaldable surt acompanyat d'altres membres de la seva candidatura. 

Juanjo Almansa, que va ser regidor en el mandat de 2011-2015, es presenta com a cap de llista del Partit Popular amb el lema "Arenys de Mar entre tots".

Un centenar de persones de totes les candidatures electorals s'han trobat a la plaça de l'Ésglésia per acompanyar els seus caps de llista en la foto d'inici de campanya i també per atendre els mitjans de comunicació. L'inici de la penjada dels cartells i les pancartes als carrers ha estat accidentat per l'intens ruixat que ha caigut just al mateix moment que començava. 

La campanya electoral durarà fins a la mitjanit del divendres 26 de maig. Durant aquests dies els partits convocaran actes públics i també accions electorlas per demanar el vot. Les votacions seran el diumenge 28 de maig, de 9 del matí a les 8 de la tarda.

Publicat l'11 de maig de 2023