Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comença la campanya electoral per les eleccions municipals del 28M

Candidats alcaldiaInici de campanyaLa foto conjunta dels caps de llista de totes les candidatures que es presenten a les properes eleccions municipals ha estat el tret de sortida de la campanya electoral a Arenys de Mar. 

L'inici de la campanya es recordarà per la tradicional foto i l'intens xàfec que ha caigut uns minuts més tard i que ha complicat l'inici a tots els equips que sortien al carrer, amb els cartells i les pancartes de les seves respectives candidatures. 

Sis són les candidatures que es presenten a aquests comicis per configurar el nou consistori i elegir l'Alcaldia d'Arenys, un cop constituït el plenari. Quatre dels alcaldables són o ja han estat regidors o regidores.

Estanis Fors repeteix al capdavant de la candidatura de Junts per Arenys. Fors és actualment regidor i va ser alcalde en el periode 2011-2016. L'eslògan del cartell de campanya és "Junts torna + Fors".

Annabel Moreno, actual alcaldessa, torna a encapçalar la candidatura  republicana. Moreno és alcaldessa des de l'any 2016. Esquerra Republicana utilitzarà el lema "Fem bategar Arenys".

Ramon Vinyes, que va ser alcalde entre els anys 2007-2011, i regidor fins a 2019, torna a presentar-se com a primer de la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya. El seu cartell utilitza el seu retorn per dir "Tornem a fer-ho bé".

Arnau Cucurull és l'alcaldable de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i el seu cartell anuncia "L'Arenys del canvi".

Ricard Serradó és l'alcaldable d'Arenys en Comú que repeteix i manté el seu lema de "Som-hi Arenys". És l'únic cartell on l'alcaldable surt acompanyat d'altres membres de la seva candidatura. 

Juanjo Almansa, que va ser regidor en el mandat de 2011-2015, es presenta com a cap de llista del Partit Popular amb el lema "Arenys de Mar entre tots".

Un centenar de persones de totes les candidatures electorals s'han trobat a la plaça de l'Ésglésia per acompanyar els seus caps de llista en la foto d'inici de campanya i també per atendre els mitjans de comunicació. L'inici de la penjada dels cartells i les pancartes als carrers ha estat accidentat per l'intens ruixat que ha caigut just al mateix moment que començava. 

La campanya electoral durarà fins a la mitjanit del divendres 26 de maig. Durant aquests dies els partits convocaran actes públics i també accions electorlas per demanar el vot. Les votacions seran el diumenge 28 de maig, de 9 del matí a les 8 de la tarda.

Publicat l'11 de maig de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^