Ajuntament d'Arenys de Mar

RESIDUS

El compostatge casolÓ consisteix en el tractament de residus orgÓnics (restes de menjar i del jardÝ) a casa nostra per tal d'obenir un adob que desprÚs podrem utilitzar per nodrir les plantes.

 
A travÚs d'aquesta campanya es pretÚn donar la informaciˇ i les eines necessÓries a aquells ve´ns i ve´nes del municipi interessats en fer compostatge al seu jardÝ o hort. Els participants poden adherir-se a la campanya amb un compostador propi o amb un de cedit per l'Ajuntament.
 

Material:

Fabricat amb polietilŔ PEAD reciclat i reciclable provinent de residus post-consum (contenidors, taps d'ampolla, caixes de fruita, etc.)


Dimensions:

Alšada: 109 cm

Amplada: 78 cm

Profunditat: 78 cm

Compostador horto 400

 

Condicions per participar-hi

Les condicions bÓsiques per poder participar en la campanya de compostatge casolÓ sˇn les segŘents:

 • El compostador ha d'estar situat en un habitatge o espai dins del terme municipals d'Arenys de Mar.
 • En cas de fer ˙s d'un compostador de jardÝ, cal disposar d'un petit espai exterior no pavimentat per a que el compostador pugui estar en contacte amb el terra (no pavimentat).
 • Estar disposat a rebre la formaciˇ pertinent per part del personal de l'Ajuntament sobre el procÚs de compostatge casolÓ, en el moment d'adherir-se a la campanya.
 • En cas de solĚlicitar la participaciˇ amb un compostador cedit per l'Ajuntament, satisfer una fianša de 30 € (aquesta serÓ retornada passat un perÝode de dos anys).
 • Facilitar les visites de seguiment i assessorament realitzades per part de personal de l┤Ajuntament  per garantir el bon ˙s del compostador.

 

Inscripciˇ

Aquelles persones interessades poden inscriure's a la campanya de compostatge casolÓ presentant la fitxa d'inscripciˇ, degudament omplerta, a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament.

   

  Fitxer Acrobat-PDF de (98,72kB)

  Fitxer: Adhesio_Campanya_Compostatge_26_01_17.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 2
  Mida: 98,72 kB

   

  Presentaciˇ sobre el compostatge casolÓ:


  Formaciˇ autocompostatge casolÓ

  Formaciˇ autocompostatge casolÓ

  Fitxer: Formacio_autocompostatge_casola.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 24
  Mida: 1,86 MB