Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
RESIDUS
Campanya de compostatge casolÓ

El compostatge casolà consisteix en el tractament de residus orgànics (restes de menjar i del jardí) a casa nostra per tal d'obenir un adob que després podrem utilitzar per nodrir les plantes.

 
A través d'aquesta campanya es pretén donar la informació i les eines necessàries a aquells veïns i veïnes del municipi interessats en fer compostatge al seu jardí o hort. Els participants poden adherir-se a la campanya amb un compostador propi o amb un de cedit per l'Ajuntament.
 

Material:

Fabricat amb polietilè PEAD reciclat i reciclable provinent de residus post-consum (contenidors, taps d'ampolla, caixes de fruita, etc.)


Dimensions:

Alçada: 109 cm

Amplada: 78 cm

Profunditat: 78 cm

Compostador horto 400

 

Condicions per participar-hi

Les condicions bàsiques per poder participar en la campanya de compostatge casolà són les següents:

 • El compostador ha d'estar situat en un habitatge o espai dins del terme municipals d'Arenys de Mar.
 • En cas de fer ús d'un compostador de jardí, cal disposar d'un petit espai exterior no pavimentat per a que el compostador pugui estar en contacte amb el terra (no pavimentat).
 • Estar disposat a rebre la formació pertinent per part del personal de l'Ajuntament sobre el procés de compostatge casolà, en el moment d'adherir-se a la campanya.
 • En cas de sol·licitar la participació amb un compostador cedit per l'Ajuntament, satisfer una fiança de 30 € (aquesta serà retornada passat un període de dos anys).
 • Facilitar les visites de seguiment i assessorament realitzades per part de personal de l´Ajuntament  per garantir el bon ús del compostador.

 

Inscripció

Aquelles persones interessades poden inscriure's a la campanya de compostatge casolà presentant la fitxa d'inscripció, degudament omplerta, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

   

  Fitxer Acrobat-PDF de (98.72kB)

  Fitxer: Adhesio_Campanya_Compostatge_26_01_17.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 98.72 kB

   

  Presentació sobre el compostatge casolà:


  Formació autocompostatge casolà

  Formació autocompostatge casolà

  Fitxer: Formacio_autocompostatge_casola.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 24
  Mida: 1.86 MB

   
  Imprimir
  ^