Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Imatge de l'Esceneri Secret del 2017L'experiència dels darrers dos anys de l'Escenari Secret ens ha animat a fer-ne una nova edició!

Pels qui encara us pregunteu què és això d'un 'escenari secret', us en fem cinc cèntims. Es tracta d'una experiència cultural que va més enllà del teatre i de la música, on el lloc, la sorpresa i la proximitat juguen un paper molt important. Anem a espais gens convencionals i ens adrecem a un grup reduït de persones que tingui ganes de compartir aquesta vivència.

Per això, aquest any hem tornat a preparar una vetllada artística inèdita, pensada especialment per a vosaltres i que ens portarà a gaudir d'una nova experiència teatral (microteatre) i de música, a prop i en colla.

Des de la Regidoria de Cultura us convidem a acompanyar-nos. No us costarà ni cinc! És una invitació personal i intransferible.

I apunta't aquesta data a l'agenda: dissabte 17 de novembre de 2018, a les 19.30 h, a la balconada del Xifré. Però no t'adormis, que les places són limitades!

Pel gust que dóna compartir la cultura... ens hi trobem!

AVÍS: Totes les localitats exhaurides. En dos dies s’han repartit totes les invitacions sol·licitades a través del formulari del web municipal.

Publicat el 6 de novembre de 2018