Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Cultura i Festes
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
CULTURA I FESTES

Cultura i Festes

Arenys de Mar tÚ un bon nombre d'entitats i associacions culturals que cada any fan possible un gran ventall d'activitats a la nostra vila. A Arenys, hi ha, doncs, molts colĚlectius que programen cada any actes l˙dics, festius, taules rodones, publicacions, fires, jornades... que enriqueixen la vida cultural i festiva arenyenca.

La regidoria de Cultura i la regidoria de Festes, desenvolupen un nombre important d'activitats culturals i festives adrešades al conjunt dels vilatans, i posen tambÚ al seu abast els equipaments culturals municipals.

Des del web us proposem fer un tomb pels museus de la nostra poblaciˇ, conŔixer les novetats de la Biblioteca, descobrir les colĚleccions de l┤Arxiu Municipal, o cercar en el fons documental de Salvador Espriu.

Un altre dels grans equipaments de la vila Ús el Centre Cultural Calisay. En aquests moments, el Calisay, estÓ en ple funcionament l'Escola de M˙sica, RÓdio Arenys, l'Esplai de la Gent Gran, l'Espai Jove, la sala '1 d'octubre' (per balls, sopars, espectacles de m˙sica, teatre i dansa...), la Sala d┤Exposicions, l'auditori Josep M. Arnau (per a conferŔncies i espectacles de petit format ), la Sala Noble (per conferŔncies, reunions i cursos) i l'Espai d'Entitats (aules i despatxos per a les entitats arenyenques).

Des d┤aquesta Órea es promouen tambÚ publicacions arenyenques pr˛pies i ajuts a autors locals. ╔s important tambÚ destacar els ajuts i subvencions de suport a les entitats arenyenques.

Durant l'any, es programen cursos de diferents nivells d'aprenentatge del catalÓ, aixÝ com diverses convocat˛ries obertes a la participaciˇ: Mostra literÓria, Arenys de Flors...

La regidories de Cultura i Festes sˇn les encarregades de programa cada any, les principals cites amb l'agenda l˙dica arenyenca: Reis, Carnaval, Sant Jordi, Sant Zenon, Festival de Jazz, Tardes Infantils, M˙sica a la Gruta, Sant Roc…

Recordeu que des de l'agenda d'aquest web, podreu trobar mÚs informaciˇ de tots els actes que es programen a Arenys.

Dades de la regidoria
  • Regidor de Cultura:

Josep Maria Pruna i Ca˝adas

prunacj@arenysdemar.cat 

  • Regidora de Festes:

MÝriam Puig i ComÝ

puigcm@arenysdemar.cat

  • TŔcnic de Cultura i Festes:

Enric Pera i Pi

perape@arenysdemar.cat cultura@arenysdemar.cat festes@arenysdemar.cat

Riera Pare Fita, 31 (C.C.Calisay) - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 41 88

  • Directora del Museu d'Arenys:

Neus Ribas San Emeterio

ribassn@arenysdemar.cat museu@arenysdemar.cat

Carrer de l'EsglÚsia, 37-43 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 44 44

  • Directora de la Biblioteca Pare Fidel Fita:

Muntsa Abad i Padrosa

abadpm@arenysdemar.cat  b.arenysma.pff@diba.cat

Carrer Bonaire, 2 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 32 53

  • Directora del Centre Espriu:

Montse Caba i JosÚ

cabajm@arenysdemar.cat cespriu@arenysdemar.cat

Can Nadal, s/n  - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 28

^