Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES
El programa de festes es distribuirÓ aquesta mateixa setmana a totes les cases.

Arenys de Mar celebrarà la festa major de Sant Zenon del 5 al 9 de juliol. Alguns actes, com l'enramada de la Placeta precediran la festa i d'altres de posteriors encara allargaran la celebració fins al cap de setmana següent. A la Plaça de la Vila, el divendres 5 de juliol, el pregó i el brindis popular, obriran les festes  amb l'associació de Geganters d'Arenys i els capgrossos com a principals protagonistes.

El programa de festes es distribuirà aquesta mateixa setmana, a partir de dijous, a totes les cases. També es podrà recollir al Centre Cultural Calisay i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i a l'Oficina de Turisme a la Plaça de la Vila. 

La programació d'enguany ha tingut molta cura en l'oferta musical i les propostes de concerts, balls amb orquestres i les barraques a la platja abasten tot el perfil d'edats i gustos musicals. Pel més grans hi haurà la Selvatana i els Montgrins i pels més joves les Macedònia.

El programa es complementa amb espectacles de carrer, cercaviles de gegants i propostes infantils sense oblidar les més tradicionals cites del les Completes i l'Ofici a sant Zenon, la traca i els focs artificials. 

Podeu consultar el programa de festa major al complet clicant l'enllaç que teniu més avall i que també inclou, com cada any, la resta d'activitats programades pel mes de juliol a Arenys de Mar.

La imatge del cartell d'aquesta edició és obra de l'arenyenc Txeni Gil, que presenta uns Gegants molt mariners.

Fitxer Acrobat-PDF de (9.75MB)

Fitxer: Arenys_Sant_Zenon2019_2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 48
Mida: 9.75 MB

Publicat el 26 de juny de 2019