Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

jAZZ 2023La regidoria de Cultura ja ha tancat la programació del 31è Festival de Jazz d'Arenys de Mar. Els concerts es portaran a terme, com ja ve essent habitual, en el pati del Xifré els divendres a les 10 de la nit. El festival començarà el 28 de juliol i l'últim concert serà el 25 d'agost.

Aquesta és la programació detallada de les bandes que s'han seleccionat i el detall de cadascuna de les nits:

  • 28 de juliol, Swing Engine Orchestra. Una formació inspirada en les Big Bands de Count Basie, Duke Ellington, Fletcher Henderson... que interpreta clàssics del jazz com Cheek To Cheek, On The Sunny Side Of The Street o I Can't Give You Anything But Love.
  • 4 d'agost, Koko-Jean & The Tonics. Banda de soul? De Rhythm and blues? De Rock´n´roll? Ho és tot per cantar i moure el cos.
  • 11 d'agost, Namina Sextet. Un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals en què el blues, la música brasilera, el folk i el jazz conflueixen en una veu única.
  • 18 d'agost, A Contra Blues. És sens dubte una de les millors bandes europees del rock i blues actual.
  • 25 d'agost, Uroš Perić + Barcelona Big Blues Band + The Sparkles.  Uroš Perić és conegut al món com un músic i intèrpret de primer nivell de cançons de l'època daurada del blues, el jazz i el soul. En aquesta ocasió pujarà a l´escenari juntament amb la Barcelona Big Blues Band i acompanyat per les veus de les coristes The Sparkles

Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 12 de juny des del portal web del Teatre Principal. Tota la informació i actualitat relacionada amb el festival és pottrobar al web JazzArenys.

Publicat el 22 de maig de 2023