Ajuntament d'Arenys de Mar

AJUNTAMENT

Benvolgut, benvolguda,

Vull agrair que hagueu accedit a aquest espai, esperem que hi trobeu tota la informació que busqueu i que aquesta eina ens permeti estar amb contacte amb tots vosaltres.

Aquest espai que esteu visitant és una via de comunicació directe amb els arenyencs i arenyenques, en el qual hi podreu trobar l’actualitat, els actes del municipi, les activitats de les entitats, els tràmits i gestions, l'espai de transparència i informacions útils per a la ciutadania. Des de l’Ajuntament d’Arenys refermem, doncs, el nostre compromís d’informació i administració transparent i oberta al poble.

La pàgina web d’Arenys de Mar ha de servir per acostar la vida municipal a tothom i que les noves tecnologies ens permetin guanyar en rapidesa, agilitat i eficàcia en els tràmits i gestions. Creiem fermament en la participació ciutadana i us volem fer partícips de tot allò en el que treballem. De la mateixa manera que també us convido a passejar per la vila per conèixer i admirar el nostre patrimoni sociocultural i el nostre entorn gestat durant més de 400 anys d’història. El retaule barroc, els museus, el Cementiri de Sinera... per no parlar de la riera i del nostre port, un dels més importants de Catalunya, exemple de la tradició marinera del municipi. 

Estanis Fors Garcia

Alcalde d’Arenys de Mar