Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La millora del barri de Sant Elm és una de les grans inversions d'Arenys de Mar per al 2009 i superarà el mig milió d´euros. D'aquests, la meitat els costejarà el consistori mitjançant crèdits, mentre que la resta arribarà a través de subvencions com la Llei de Barris.

La rehabilitació del barri de Sant Elm és un projecte aprovat en la convocatòria 2007 de la Llei de Barris i proposa fer un total de 26 actuacions dividides en 8 camps d´intervenció. El seu cost total es preveu entorn als 3.200.000 euros, cofinançats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l´Ajuntament d´Arenys de Mar. Malgrat que la seva execució es desenvoluparà en diferents fases, aquest any ja es preveu urbanitzar el camí de la Pietat i el carrer Montplana, rehabilitar el jardí de la Pietat i ampliar el mirador de Sinera, així com iniciar la construcció d´un equipament pel barri.

A banda d´aquestes actuacions que han rebut una partida del pressupost municipal de 567.000 euros, durant el 2009 també es rehabilitaran els elements comuns dels edificis (façanes, estructures, instal·lacions, escales, cobertes i aïllament) amb una actuació paral•lela que s´ha pressupostat en un milió i mig d´euros i que aniran a càrrec del Fons de Foment de barris (50%), el Departament de Medi Ambient i Habitatge (35%) i les comunitats de propietaris (15%).

Publicat el 20 de febrer de 2009