Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La primera fase de la Llei de Barris d'Arenys de Mar es posa en marxa aquest 2009

La millora del barri de Sant Elm és una de les grans inversions d'Arenys de Mar per al 2009 i superarà el mig milió d´euros. D'aquests, la meitat els costejarà el consistori mitjançant crèdits, mentre que la resta arribarà a través de subvencions com la Llei de Barris.

La rehabilitació del barri de Sant Elm és un projecte aprovat en la convocatòria 2007 de la Llei de Barris i proposa fer un total de 26 actuacions dividides en 8 camps d´intervenció. El seu cost total es preveu entorn als 3.200.000 euros, cofinançats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l´Ajuntament d´Arenys de Mar. Malgrat que la seva execució es desenvoluparà en diferents fases, aquest any ja es preveu urbanitzar el camí de la Pietat i el carrer Montplana, rehabilitar el jardí de la Pietat i ampliar el mirador de Sinera, així com iniciar la construcció d´un equipament pel barri.

A banda d´aquestes actuacions que han rebut una partida del pressupost municipal de 567.000 euros, durant el 2009 també es rehabilitaran els elements comuns dels edificis (façanes, estructures, instal·lacions, escales, cobertes i aïllament) amb una actuació paral•lela que s´ha pressupostat en un milió i mig d´euros i que aniran a càrrec del Fons de Foment de barris (50%), el Departament de Medi Ambient i Habitatge (35%) i les comunitats de propietaris (15%).

Publicat el 20 de febrer de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^