Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
La sala d'exposicions proposa fer un viatge a l'Àfrica sense sortir de la vila. Durant el mes de febrer, la Regidoria de Cultura i l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys (AFA) conviden a visitar l´exposició de fotografies de Miguel Parreño MALI, sentiment africà. Les instàntanies són colpidores i transmeten molta sensibilitat. Una molt bona proposta que no es pot deixar perdre.
La inauguració serà el dissabte 3 de febrer a les 8 del vespre i seguidament es donarà pas a un sopar tertúlia de fotografia amb la presència de Miguel Parreño. El preu pel sopar és de 10 € i la inscripció s'ha de fer via e-mail a afa@arenys.org.

  • Horari de visites

    Divendres, de 6 a 9 del vespre
    Dissabtes i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.


L'artista

Miguel Parreño Méndez (Barcelona, 1948) és dissenyador gràfic i fotògraf. Ha participat intensament en concursos nacionals i internacionals de fotografia i hi ha obtingut més de 600 premis.

Des dels seus inicis realitza innombrables exposicions, tant individuals com col·lectives, i les seves obres s´han divulgat en publicacions del prestigi d´Arte Fotográfico, Nueva Lente, Foto Journal i Dumont Foto, entre d´altres.

Fa servir, també, la fotografia en l´àmbit del disseny gràfic aplicant-la al treball editorial per a la realització de cobertes de llibres. Ha treballat amb les editorials Plaza i Janés, Seix Barral, Tusquets Editors…

Desenvolupa una important evolució tècnica en la concepció de les seves obres mitjançant la utilització de les noves tecnologies, que permeten la digitalització de les imatges per al seu tractament posterior.

Forma part de les associacions AFMIR de Montcada i Reixac, de l´AF de Sant Adrià del Besos, de l´AF de Catalunya, de la Federació Catalana de Fotografia i de la Federació Internacional d´Art Fotogràfic, amb les distincions d´AFCF, MFCF, ACEF i AFIAP.

El seu vessant educatiu el porta a la realització de cursos de fotografia digital, de nivells bàsics i avançats, i de photoshop.

Publicat el 26 de gener de 2007