Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
Els treballs es poden presentar fins el 23 de març
Bases específiques

Objecte: L'Ajuntament d'Arenys de Mar convoca la 26a Mostra Literària d'Arenys de Mar, per a totes aquelles persones que visquin o estudiïn a la nostra vila, l'objecte de la qual consisteix a fomentar la creació literària.

Participants: Els participants han de ser residents a Arenys de Mar o estar-hi vinculats per feina o estudis. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d´Arenys de Mar comprovarà i emetrà informe sobre el compliment dels requisits exigits als participants. Hi haurà cinc grups, repartits de la manera següent:

GRUP A: fins a 8 anys.
GRUP B: de 9 a 11 anys.
GRUP C: de 12 a 14 anys.
GRUP D: de 15 a 18 anys.
GRUP E: a partir de 19 anys.

Obres concursants: En tots els grups hi haurà les especialitats de prosa i poesia. Els treballs hauran de ser en català, individuals i inèdits. En queden exclosos els treballs que hagin estat premiats en altres concursos. No es podrà concursar en més d'un municipi alhora.

Característiques:
 L'extensió serà inferior a 5 Din A/4, per als grups A, B, C. Pel que fa als grups D i E, l'extensió mínima serà de 5 Din A/4, i la màxima serà de 15 Din A/4. En la modalitat de poesia, l'extensió indicada és a títol orientatiu.
 Els treballs tècnics i científics en queden exclosos.
 Es presentarà l'original i 5 còpies, a doble espai i per una sola cara.

Pliques: Totes les obres portaran el lema amb el qual es distingirà l'autor. S'hi adjuntarà un sobre tancat al damunt del qual s'indicarà el lema i l'edat o categoria. Dins el sobre hi haurà una targeta amb el nom, els cognoms, l'adreça i el telèfon de l'autor, i una fotocòpia del DNI en el cas dels grups D i E.

Presentació dels treballs: Els treballs es presentaran a l'Ajuntament, en hores d'oficina. El termini per a la presentació dels treballs és des de l'endemà de la publicació d´aquestes Bases en el BOP i fins al divendres 23 de març de 2007. En el moment de la presentació del treball s'haurà d'emplenar la sol·licitud de participació, d'acord amb el model a facilitar per la Regidoria de Cultura.

Premis:
 Hi haurà un únic premi per grup i especialitat.
 En els grups A, B i C, els premis seran lots de llibres.
 Per al grup D, 200 euros.
 Per al grup E, 300 euros.

Jurat: El jurat estarà format per persones del poble vinculades a l'àmbit de la Cultura. A criteri del jurat, els premis podran no ser concedits o bé se'n podrà repartir l'import en diversos accèssits.

Veredicte: El veredicte, basat en criteris de caràcter literari, es farà públic al lloc i la data que s'anunciaran oportunament, que no podrà ser més tard dels 2 mesos posteriors a la finalització de la data assenyalada per a la presentació de les sol·licituds. A la vista del veredicte del Jurat, el Regidor de Cultura proposarà a l'Alcalde de l'Ajuntament d´Arenys de Mar l´atorgament dels premis, qui els haurà d´aprovar en un termini no superior als 15 dies hàbils a comptar des de la data del veredicte. El pagament es farà mitjançant transferència bancària al compte que assenyali l'interessat.

Altres condicions:
 L'Ajuntament enviarà una selecció de les obres presentades a la Mostra Literària del Maresme.
 L'Ajuntament es reserva la possibilitat de publicar les obres guanyadores en una primera edició.
 Els concursants que no hagin estat premiats podran retirar les seves obres durant els dos mesos següents a l'adjudicació del premi. Passat aquest termini, els originals que no hagin estat retirats seran destruïts.
 Qualsevol imprevist serà resolt per la comissió organitzadora.
 El fet de concursar implica l'acceptació total d'aquestes bases.

Organitza:

Regidoria de Cultura
Regidoria d'Ensenyament
Servei Municipal de Català

Publicat el 13 de febrer de 2007