Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EDUCACIÓ
Les competències municipals en educació són, entre d'altres, la participació en el procés d'escolarització, la cooperació en la construcció i manteniment dels centres docents, la intervenció en els òrgans de participació escolar (Consell Escolar Municipal) o l'organització d´activitats pedagògiques i culturals destinades a l'alumnat d´Arenys de Mar.

La regidoria es responsable dels centres escolars públics de primària, del seu manteniment i de les millores estructurals i funcionals. Col·labora en activitats escolars i extraescolars dels centres, de les associacions de pares. La regidoria també dóna suport a l'organització d'activitats culturals dels centres escolars públics. Concretament, als tallers de teatre. És també molt important el treball que es realitza des del Servei Psicològic Municipal adreçat a les escoles.

Gestiona el servei d'Escola Bressol Municipal que porta a terme als centres de l'Escola els Colors i Maricel i el servei de l'Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella. Coordina el funcionament de l´Aula de Formació de Persones Adultes i la programació de cursos oficials de català a través del Servei de Normalització Lingüística. 


La Regidoria. des de 2014, impulsa el  Programa de Formació i Inserció amb dos cursos: d'auxiliar de vendes en oficina i atenció al públic i d'auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles. I no menys important, aquesta Regidoria també s'ocupa de la tramitació de les beques de menjador escolar.

Enllaços:

^