Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
La Regidoria de Cultura i la Policia Local informen que el pròxim 25 de febrer, amb motiu de la celebració dels Tres Tombs, s'habilitarà un circuit tancat al trànsit, entre les 9'00  i les 14'00 hores.

L'estacionament, circulació i trànsit de vehicles quedarà afectat als següents carrers de la vila:

- Lateral de la Riera Pare Fita, des del carrer Barcelona fins el carrer Santa Clara.
- Carrer Doedes, des del carrer Santa Clara fins carrer Arxiprest Rigau.
- Carrer Arxiprest Rigau.
- Carrer Santa Clara.
- Sortida a la Riera des del carrer Montal.
- Entrada des de la Riera al carrer Montserrat (aquest pas estarà tallat només durant el pas dels carruatges i cavalls, ja que serà l'únic accés disponible als veïns que hagin d'anar al carrer Doedes, i comptarà en tot moment amb guàrdies que regularan la circulació).

Per tant i per tal de garantir l'accés dels vehicles que des de la baixada de Lourdes vulguin sortir a la Riera del Pare Fita (ja que el carrer Arxiprest Rigau i el primer tram de Doedes restaran tancats) es farà un circuit alternatiu, regulat en tot moment per policies locals, per tal que els vehicles desviats pel carrer Auterive puguin baixar pel carrer Hospital fins a la Riera.

Protecció Civil, que coopera també en aquesta activitat, acompanyarà en tot moment i per tot el recorregut als participants en l'activitat per tal de garantir el manteniment de les distàncies de seguretat entre aquests i les persones que gaudeixin de l'acte.

Publicat el 16 de febrer de 2007