Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Seguretat ciutadana
Botó que mostra/amaga menú lateral
SEGURETAT CIUTADANA

Regidoria de Seguretat Ciutadana i Prevenció

policia localL´Àrea de Seguretat Ciutadana té assignades diverses atribucions encaminades a vetllar per la seguretat ciutadana, garantir els drets individuals, les llibertats públiques i fer complir les ordenances municipals i els bans. 

Aquesta àrea gestiona i coordina l´actuació de  la Policia Local, que centra la seva activitat en diversos àmbits: policia de circulació, policia jurídica i de seguretat ciutadana, la policia administrativa i la policia assistencial. Aquesta àrea també actua en els àmbits de protecció civil, seguretat vial, circulació, ordre públic...

Aquests serveis es coordinen amb les tasques que realitzen altres cossos de seguretat. Amb aquesta finalitat es va crear la Junta Local de Seguretat, que es reuneix periòdicament i que tracta diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana. Formen part de la Junta Local de Seguretat l'alcalde, el regidor de Seguretat Ciutadana i representants de tots els cossos de seguertat i prevenció que actuen a Arenys de Mar.

Depèn d'aquesta Regidoria, a més de la Policia Local, la coordinació amb el Parc de Bombers Voluntaris i l'ADF del Maresme.

Dades de la regidoria
Destaquem
 
^