Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008

RÓdio Arenys necessita contractar un redactor/a, de forma urgent, per un perÝode de temps de 6 mesos aproximadament. La jornada laboral prevista Ús de 20 hores setmanals
Es poden presentar els interessats que estiguin en possessiˇ del tÝtol de graduat escolar, i es valorarÓ que estiguin cursant Periodisme o en possessiˇ del tÝtol de Llicenciat en Periodisme.
CaldrÓ aportar una maqueta o projecte de programa (magazÝn cultural), tenint en compte que hauria de tenir una durada de dues hores i una emissiˇ de dilluns a divendres.
Els currÝculums i documents acreditatius dels mŔrits per prendre part en la convocat˛ria s┤han d┤adrešar al director de l┤emissora municipal, a les dependŔncies de RÓdio Arenys (Centre Cultural Calisay; Riera del Pare Fita, 31, 2n pis. 08350 Arenys de Mar) o per correu certificat, en el termini de DEU dies naturals a partir de l┤endemÓ de la publicaciˇ d┤aquesta convocat˛ria en la pÓgina web de l'ajuntament.
La selecciˇ es farÓ a travÚs d┤una entrevista amb el director de l┤emissora, que valorarÓ els currÝculums i els projectes de programa que es presentin. Es valoraran els estudis, tÝtols, diplomes, cursos, seminaris o jornades rellevants per al lloc de treball o que puguin suposar un millor aprofitament de les capacitats i aptituds de l┤aspirant.

Lloc de treball: RÓdio Arenys
Plaša: Redactor/a
Jornada: 20 hores setmanals
Durada del contracte: 6 mesos

 
Arenys de Mar, 5 de marš de 2008

Publicat el 5 de marš de 2008