Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Portada>Regidories>Comunicaciˇ
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
COMUNICACIË

La Regidoria de Comunicaciˇ treballa per transmetre i comunicar als arenyencs i les arenyenques els projectes i les activitats que l'Ajuntament porta a terme des de les diferents Órees municipals.

Des del Servei de Premsa s'elabora la revista municipal A Tocar Ratlla, que es distribueix gratu´tament a totes les llars d'Arenys de Mar, i l'agenda Arenys Activitats, que es pot trobar als equipaments p˙blics i comeršos de la vila. Es treballa tambÚ en d'altres publicacions i campanyes d'informaciˇ que promouen les regidories.

Des d'aquesta Órea es porten a terme un conjunt d'activitats periodÝstiques i comunicatives destinades a un ampli ventall de mitjans de comunicaciˇ locals i comarcals. Aquesta funciˇ d'enllaš informatiu es concreta en la redacciˇ de notes i convocat˛ries de premsa i en l'atenciˇ telef˛nica als periodistes i mitjans de comunicaciˇ. Durant l'any es presenten als mitjans iniciatives locals com el Calamarenys o el Festival de Jazz, que cada any tenen un abast mÚs important. S'informa tambÚ de l'activitat quotidiana municipal (obres, concursos, agenda, etc.).

L'activitat comunicativa municipal es concreta tambÚ amb l'˙s d'Internet, a travÚs del web municipal i els diferents perfils i eines que ofereixen les xarxes socials, amb l'objectiu de facilitar l'accÚs dels ciutadans a la vida municipal i tambÚ de donar a conŔixer la vila d'Arenys de Mar arreu del mˇn.

RÓdio Arenys, al 91.2 de la FM, Ús la pionera de les emissores locals de Catalunya, amb prop de 30 anys de bagatge comunicatiu. Disposa d'una Ómplia i consolidada programaciˇ, a mÚs d'uns serveis informatius de gran rigor. ╔s tambÚ una emissora que integra les noves tecnologies, amb una pÓgina web pr˛pia molt dinÓmica que ofereix serveis de video, rÓdio en directe i rÓdio a la carta.

Dades de la regidoria

Regidora: Laia MartÝn Romano

TelŔfon de contacte: 93 795 99 00

Adreša electr˛nica de contacte: premsa@arenysdemar.cat

└mbits de la regidoria
ButlletÝ d'informaciˇ i agenda municipal
Emissora muncipal d'Arenys de Mar
^