Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Comunicació
Botó que mostra/amaga menú lateral
COMUNICACIÓ

La Regidoria de Comunicació treballa per transmetre i comunicar als arenyencs i les arenyenques els projectes i les activitats que l'Ajuntament porta a terme des de les diferents àrees municipals.

Des del Servei de Premsa s'elabora la revista municipal A Tocar Ratlla, que es distribueix gratuïtament a totes les llars d'Arenys de Mar, i l'agenda Arenys Activitats, que es pot trobar als equipaments públics i comerços de la vila. Es treballa també en d'altres publicacions i campanyes d'informació que promouen les regidories.

Des d'aquesta àrea es porten a terme un conjunt d'activitats periodístiques i comunicatives destinades a un ampli ventall de mitjans de comunicació locals i comarcals. Aquesta funció d'enllaç informatiu es concreta en la redacció de notes i convocatòries de premsa i en l'atenció telefònica als periodistes i mitjans de comunicació. Durant l'any es presenten als mitjans iniciatives locals com el Calamarenys o el Festival de Jazz, que cada any tenen un abast més important. S'informa també de l'activitat quotidiana municipal (obres, concursos, agenda, etc.).

L'activitat comunicativa municipal es concreta també amb l'ús d'Internet, a través del web municipal i els diferents perfils i eines que ofereixen les xarxes socials, amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans a la vida municipal i també de donar a conèixer la vila d'Arenys de Mar arreu del món.

Ràdio Arenys, al 91.2 de la FM, és la pionera de les emissores locals de Catalunya, amb prop de 30 anys de bagatge comunicatiu. Disposa d'una àmplia i consolidada programació, a més d'uns serveis informatius de gran rigor. És també una emissora que integra les noves tecnologies, amb una pàgina web pròpia molt dinàmica que ofereix serveis de video, ràdio en directe i ràdio a la carta.

Dades de la regidoria

Responsable polític: Estanis Fors Garcia

Telèfon de contacte: 93 795 99 00

Adreça electrònica de contacte: premsa@arenysdemar.cat

Àmbits de la regidoria
Butlletí d'informació i agenda municipal
Emissora muncipal d'Arenys de Mar
Destaquem
 
^