Ajuntament d'Arenys de Mar

CULTURA

• ELS EQUIPS
Els equips han d´estar formats per un mínim de 4 persones i un màxim de 6 sense límit d´edat. Fins a 13 anys cal anar acompanyat d´un adult, i de 14 a 17 s´ha de portar una autorització del pare o mare que trobareu

aquí

.

Cada equip ha de tenir un nom de grup, i portar un distintiu o indumentària original que es presentarà a l´inici de la gimcana a la taula central de l´organització.

• INSCRIPCIONS
La inscripció a la gimcana és gratuïta i es podran fer entre el 21 de juny i el 4 de juliol. Cal emplenar el formulari que trobareu clicant aquí(2) i dipositar-lo a la bústia que trobareu al C.C. Calisay.

• FUNCIONAMENT
- La Gimcana és celebrarà el diumenge 6 de juliol de 2008, entre les 10 del matí i la 1 del migdia.
- Tots els equips hauran de passar per la taula central abans de les 11 del matí per tal de recollir les seves instruccions. Si un equip no es presenta abans d´aquesta hora, l´organització entendrà que no participa a la gimcana.
- S´hauran de realitzar 5 proves obligatòries perquè la gimcana sigui vàlida, i un munt de petits controls optatius que serviran per pujar la puntuació i que es podran fer tantes vegades com es vulgui.
- Cada equip haurà de portar un reproductor de radio portàtil per poder sintonitzar Radio Arenys, doncs algunes indicacions i enigmes a resoldre només és diran en antena.
- La gimcana s´acabarà quan l´equip hagi superat totes les proves o bé superat el temps límit de la 1 del migdia.

• PUNTUACIÓ
La superació o resolució de les 5 proves centrals, els petits controls i els enigmes us donaran diferents punts que sumats donaran la classificació final
En cas de que hi hagi empat de punts, es decidirà el guanyador segons:
a) l´equip que més controls i enigmes ha resolt.
b) l´equip que més puntuació ha tret a les 5 proves.
c) l´originalitat de la indumentària que porti el grup.
d) l´equip que s´havia inscrit abans.