Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dimecres, 8 d'abril de 2009  -  6 h tarda
a càrrec de la Sheffield University Wind Orchestra

L´Orquestra de vent de la Universitat de Sheffield està formada per una selecció de joves intèrprets de vent, metall i percussió de la Universitat, formant un dels conjunts més actius a nivell d´universitats al Regne Unit. Estan dirigits pel Sr. Anthony Houghton. L´any 2008 van celebrar el seu desè aniversari.

La SUWO ofereix una desena de concerts anualment a diferents localitats d´Anglaterra. Com a part de la gran Orquestra Simfònica de la Universitat, actuen dues vegades a l´any a les ”Series de Concerts d´Orquestra” i fan una gira anual a diferents destins d´Europa com ara Bèlgica (2002), França (2003), Holanda (2005), i Malta (2008).

El seu repertori és molt variat,  va des de peces clàssiques fins a obres per orquestres de cambra. Interpreten diferents estils: marxes, obres de simfònica per vent i peces de Musicals. La SUWO te un fort compromís amb la promoció de la música de vent, sobretot promocionant noves idees i nova música. Per aquest motiu, donen la oportunitat als seus membres de composar obres que després poden ser interpretades per l´orquestra.

Han enregistrat 2 cd. El primer l´any 2007, amb música per vent del compositor maltès Charles Camilleri i el segon l´any 2008 format per una selecció de les seves actuacions durant la seva gira per Malta.

Lloc: Teatre Principal
Adreça: C. Església, 45-47
Organitza: Regidoria de Cultura i Teatre Principal
Preu: 2 €
Tipus d'acte: Música
Informació relacionada
Divendres, 17 de juliol de 2009
a càrrec de The Bromley Youth Chamber Orchestra
Dimecres, 15 de juliol de 2009
a càrrec de la Highgate Wood School Orchestra