Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Divendres, 19 de juliol de 2013  -  2/4 d'11 nit
amb l'actuació de Susana Sheiman & Ignasi terraza Trio

Susana Sheiman i Ignasi Terraza amb el seu atractiu “Swing appeal” presenten el seu primer treball conjunt. Una selecció de grans melodies injustament poc conegudes, amb uns arranjaments variats i frescs en  els que els nostres artistes desenvolupen els seus múltiples registres, i on la potent veu de Susana Sheiman ens fa dubtar del color de la seva pell.
No hi ha dubte que Terraza és un dels primers espases del jazz europeu. Amb més de vint enregistraments en el seu haver, el pianista barceloní ens sorprèn ara amb aquest magnífic treball, tot un regal per a les oïdes.
Susana Sheiman reuneix en la seva gola qualitats ben repartides de cada una d´elles: tècnica, precisió, versatilitat, energia i fondària. Sobre les que imprimeix les particularitats pròpies de ser filla del seu temps. La complicitat d´Ignasi Terraza i dels extraordinaris músics que li gronxen el cant, contribueixen a completar el propòsit d´una seducció incontestable a tots els efectes.
Posar en fresc i revitalitzar els clàssics en forma i concepte –cos i ànima-, no està a l´abast de la primera veu que passa. Per això la de Susana Sheiman, que amb el seu primer disc cobreix d´una nova pell el swing, conté en sí mateixa l´embrió i la proveta que fan del jazz una música eterna

Lloc: Pati del Xifré
Adreça: Auterive, s/n
Ho organitza: Regidoria de Cultura, Penya Apa Anem-hi i OCR
Preu: 8€ a taquilla. 6€ anticipada per internet www.jazzarenys.cat
Tipus d'acte: Música
Informació relacionada
Divendres, 16 d'agost de 2013
amb l'actuació de La Vella Dixieland & Marian Baraona
Divendres, 9 d'agost de 2013
amb l'actuació de Big Dani Perez & Lluís Coloma Trio
Divendres, 2 d'agost de 2013
amb l'actuació del grup Shakin'All
Divendres, 26 de juliol de 2013
amb l'actuació de Matthew Simon
Divendres, 12 de juliol de 2013
amb l'actuació de Burrull & Farràs Quintet
Diumenge, 7 de juliol de 2013
a càrrec de la Big Band de l'EMA