Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL d’Arenys de Mar va néixer l’any 1989 amb l’objectiu de ser un organisme de participació i de consulta en la gestió educativa i de qualsevol aspecte relacionat amb l’ensenyament de nivell no universitari al municipi.

El canvi de lleis i normatives, l’aparició de nous instruments per tractar els temes educatius locals i la voluntat de millorar, d’innovar i d’avançar han portat a una revisió del Reglament del Consell per actualitzar-lo i reglamentar-lo, concretant més les seves funcions.

Es vol impulsar que el Consell Escolar Municipal sigui el punt trobada per fomentar la interrelació, la comunicació i la col·laboració entre l'administració i els diferents sectors de la comunitat educativa del municipi i que sigui l'eina que vetlli per consolidar una xarxa educativa local que garanteixi el dret a l'educació de tots els arenyencs, prenent com a fonament la igualtat, l'equitat, la justícia social i el respecte a la diversitat. A més, ha de fomentar la relació i la col·laboració entre el municipi i la comunitat educativa per a aconseguir objectius compartits des de la cooperació i la corresponsabilitat. Ha de servir per acostar l’administració a la comunitat educativa.

El repte és aconseguir la màxima participació de tots els sectors, obrir més espais d’intervenció i col·laboració, millorar la visibilitat del consell en tots els àmbits educatius d’Arenys de Mar i procurar que tothom se senti partícip de l’educació. En definitiva, cal treballar la transversalitat de l’educació, perquè tothom percebi que en forma part.

Aquest reglament defineix els objectius, composició i funcionament d'aquest òrgan assessor, de consulta i participació sobre qualsevol tema relacionat amb l'educació al municipi.

Fitxer Acrobat-PDF de (135.42kB)

Fitxer: proposta_reglament_escolar_municipal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 14
Mida: 135.42 kB

Les propostes i suggeriments es poden fer arribar a l'Ajuntament mitjançant aquest formulari.

Publicat el 4 de febrer de 2019