Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Es podran visitar les exposicions permanents i temporals, participar de visites guiades i la visita especial de la nit dels museus

cartell enemic a la vista!Aquest cap de setmana el Museu d'Arenys organitza unes jornades de portes obertes al Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia. Els visitants podran veure les col•leccions de les exposicions permanents de minerals, puntes i la que presenta un recorregut per la història d'Arenys - des dels ibers al segle XX.

També es podran visitar les exposicions les temporals, com l'exposició Enemic a la vista! La defensa de la costa del Maresme. D'altra banda, aquest any la Nit dels Museus coincideix amb aquest dia internacional, i la directora dels Museus d'Arenys, Neus Ribas, ha explicat que també obriran la nit del dissabte.

La nit dels museus també estan preparant unes sessions de microteatre a càrrec de Homo Teatris. I de cara al matí de diumenge es farà una visita guiada a l'exposició temporal dedicada a la Guerra Civil.

Pel que fa als horaris, els museus estaran oberts dissabte de les 10h a la 13h, a la tarda de 16h a 18h, a la nit de les 9h fins a les 11h i diumenge d'11h a 13h. Amb motiu de les portes obertes, l'entrada serà gratuïta.

Publicat el 13 de maig de 2019