Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
L'obra costarà 471.326,46 euros i el termini per la seva execució és de 6 mesos

obra tercera pistaplanol tercera pistaobra tercera pistaL'empresa Girod Services ha començat les obres de construcció de la tercera pista del complex poliesportiu del Fondo de les Creus. El passat dia 3 de febrer es va fer l'acta de replanteig i aquesta setmana han començat els treballs de moviment i anivellament de terres per poder fer l'obra. El pressupost final de del projecte, d'acord al procés de lictaciuó i adjudicació, és de 471.326,46 euros i el termini per la seva execució és de 6 mesos.

El projecte de nova pista exterior coberta al pavelló poliesportiu del Fondo de les Creus també preveu una ampliació de l'aparcament. L'opció guanyadora del procés ha estat la B, que requeria una obra una mica més complicada pel fet d'obligar a fer un moviment de terres més important per la banda del Camí de can Quintana. D'aquesta manera es guanya espai per poder fer créixer l'aparcament amb prop de trenta places de cotxes.

Un projecte esperat per l'esport arenyenc

La nova pista disposarà de tres camps d’entrenament transversals, amb coberta, i un petit espai de graderia a partir del desnivell natural cap a la banda de can Quintana. El projecte preveu un  tancament perimetral i la construcció de vestidors en futures fases.

L’equipament té la funció principal de dotar de més d’hores d’entrenament els clubs esportius i fer front l’alta demanda que té actualment el complex esportiu del Fondo de les Creus. En aquest sentit, segons estimació de la regidoria d'Esports, es guanyaran fins a 90 hores setmanals d’entrenaments que permetran oxigenar la demanda actual dels clubs, principalment concentrada en la franja de 6 a 8 del vespre. La pista permetrà, a més, acollir esdeveniments puntuals més enllà del seu ús esportiu per entrenaments.

El procés administratiu per aconseguir iniciar l'obra no ha estat fàcil i s'ha allargat més del desitjat per totes les parts implicades. El Ple municipal va aprovar el projecte el 22 de març de 2018 i les obres s'han inciat, pràcticament, dos anys més tard.

Publicat el 13 de febrer de 2020