Ajuntament d'Arenys de Mar

ESCOLA BRESSOL MARICEL

La metodologia de la nostra escola es basa en propostes didàctiques obertes i flexibles, que afavoreixen el desenvolupament integral dels infants. 

 Utilitzem el joc com a activitat fonamental en la vida dels infants perquè considerem que a més d´aportar plaer, estimula les seves habilitats psicomotrius i cognitives i permet el seu desenvolupament social i emocional.

 Treballem a partir de l´observació, la manipulació i l´experimentació com a eines bàsiques que ens serveixen per assolir els objectius proposats. 

 Les característiques principals de la nostra metodologia es fonamenten en autors diversos (Pickler, Montessori, Loris Malaguzzi, …) promovent un aprenentatge significatiu, vivencial, motivador i globalitzador.

 Els infants són els protagonistes de les seves descobertes i aprenentatges.

 Partim d'un marc que ofereix l'estabilitat emocional i el vincle afectiu que l'infant necessita per afavorir el seu desenvolupament individual. 

Els Projectes d'aula i les activitats concretes s'emmarquen dins un marc de rutines i ofereixen a l'infant  la possibilitat d'anar desenvolupant-se en tots els aspectes de l'aprenentatge.

 Escola bressol Maricel