Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny

patis obertsA partir del dia 8 de juny i coincidint amb l'entrada a la FASE 2 de la desescalada, el centres educatius començaran a obrir les portes seguint el Pla de Reobertura de Centres Educatius del Departament d´Educació i seguin les instruccions de PROCICAT.

Cada centre ha elaborat el seu propi pla de reobertura per atendre, prioritàriament, els finals d'etapa i per poder donar acollida als infants d'1 a 6 anys de famílies, que per motius d'ocupació laboral i professional hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo.

En tot cas, l'assistència és voluntària i l´activitat lectiva se seguirà fent telemàticament.

Les escoles Joan Maragall, Sinera i la Presentació han posat a disposició de les famílies el servei d'acollida de 9 a 13h (horari que marca el Departament) pels alumnes d'educació infantil que ho precisin per la conciliació laboral, disposant en el seus plans, l'organització i mesures higièniques necessàries.

Així mateix, els tres centres han previst unes sessions voluntàries pels alumnes de 6è de primària.

Pel que fa a secundària, tant l'institut Els Tres Turons com el Col·legi la Presentació, han previst sessions o cites prèvies individuals pels alumnes de 4art d´ESO i 2on de Batxillerat, que ho sol·licitin pel suport lectiu, orientació o reforç per les proves de selectivitat.

Pel que fa a les Escoles bressol municipals, seguint també les instruccions del Departament d´Educació,  l'Ajuntament ha decidit obrir les portes de les escoles bressol municipals Els colors i Maricel a partir del proper dimecres dia 10 en horari de 9:00 a 13:00 h, quan els protocols d'higiene, desinfecció i seguretat, són els òptims. No es podran desenvolupar les activitats educatives habituals, però es podrà oferir un servei d'acollida prioritari per a les famílies que necessiten conciliar amb la seva feina.

De moment no es pot oferir el servei de Menjador, com era la intenció inicial, per la baixa demanada que s'ha rebut, que impossibilita que l'empresa de càtering pugui subministrar els menús. És possible, que més endavant hi hagi algun canvi en aquest sentit, fet que es comunicarà a les famílies que en vulguin disposar.

Per poder accedir al servei de l'escola bressol i seguint els protocols del pla de reobertura, les famílies han d'aportar una declaració responsable i seguir una sèrie d´indicacions, que cal respectar, per que els infants puguin acudir a l'escola bressol en aquests moments excepcionals de manera segura, i segons marquen les instruccions del pla de reobertura de centres del Departament d'Educació.

Per a més informació, contactar amb els telèfons de cada centre.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 6 de juny de 2020