Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

ORGTL'oficina de l'ORGT a Arenys de Mar reobrirà l'atenció al públic el proper 2 de setembre.  L'atenció presencial a l'oficina es farà tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), en horari de 8:30 a 14 h, amb cita prèvia obligatòria. La reobertura de l'oficina permetrà atendre alguns tràmits presencialment però d'altres s'hauran de continuar fent per altres canals (telèfon, correu electrònic, web o servei vull ser contactat).

Com a mesura de prevenció davant de la crisi sanitària generada per la COVID19. tota l'atenció presencial de les oficines es realitzarà mitjançant cita prèvia obligatòria. La cita prèvia estarà orientada exclusivament a la realització de tràmits i no a que els contribuents compareguin a l'oficina per demanar informació ja que per això s'han establert altres canals de comunicació amb l'ORGT com pot ser el correu electrònic o el canal telefònic.

També s’han exclòs de la cita prèvia aquells tràmits ràpids com podria ser recollir d’un document per pagar ó justificant de pagament. Aquests tràmits es visualitzaran quan un contribuent sol·liciti cita prèvia per la web però amb la finalitat d'informar-li dels diferents canals a traves dels quals pot sol·licitar u obtenir el document per pagar o justificant de pagament.

Si el contribuent intenta sol·licitar-los mitjançant cita prèvia el sistema no el deixarà i el reconduirà als canals telemàtics i telefònics que hi ha actualment.

Per tant, cal diferenciar:
a) Tràmits que s'atendran mitjançant atenció presencial amb cita prèvia obligatòria.
b) Tràmits que no s'atendran presencialment i que per tant no es podrà sol·licitar cita prèvia, es reconduiran al tràmit per atenció telemàtica i telefònica.

El canal preferent per demanar la cita prèvia serà la seu electrònica, tot i això, si algun contribuent utilitza altres canals de comunicació com pot ser el telèfon
també se li facilitarà la cita.

Veure, en aquest document,  el detall dels tràmits, segons cada cas:

ORGT CITA PREVIA

ORGT CITA PREVIA

Fitxer: CITA_PREVIA_CRISI_COVID_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 127.9 kB

Publicat el 25 d'agost de 2020