Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
L'Oficina de recaptaciˇ (ORGT) reobre presencialment a partir del 2 de setembre

ORGTL'oficina de l'ORGT a Arenys de Mar reobrirÓ l'atenciˇ al p˙blic el proper 2 de setembre.  L'atenciˇ presencial a l'oficina es farÓ tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), en horari de 8:30 a 14 h, amb cita prŔvia obligat˛ria. La reobertura de l'oficina permetrÓ atendre alguns trÓmits presencialment per˛ d'altres s'hauran de continuar fent per altres canals (telŔfon, correu electr˛nic, web o servei vull ser contactat).

Com a mesura de prevenciˇ davant de la crisi sanitÓria generada per la COVID19. tota l'atenciˇ presencial de les oficines es realitzarÓ mitjanšant cita prŔvia obligat˛ria. La cita prŔvia estarÓ orientada exclusivament a la realitzaciˇ de trÓmits i no a que els contribuents compareguin a l'oficina per demanar informaciˇ ja que per aix˛ s'han establert altres canals de comunicaciˇ amb l'ORGT com pot ser el correu electr˛nic o el canal telef˛nic.

TambÚ s’han excl˛s de la cita prŔvia aquells trÓmits rÓpids com podria ser recollir d’un document per pagar ˇ justificant de pagament. Aquests trÓmits es visualitzaran quan un contribuent solĚliciti cita prŔvia per la web per˛ amb la finalitat d'informar-li dels diferents canals a traves dels quals pot solĚlicitar u obtenir el document per pagar o justificant de pagament.

Si el contribuent intenta solĚlicitar-los mitjanšant cita prŔvia el sistema no el deixarÓ i el reconduirÓ als canals telemÓtics i telef˛nics que hi ha actualment.

Per tant, cal diferenciar:
a) TrÓmits que s'atendran mitjanšant atenciˇ presencial amb cita prŔvia obligat˛ria.
b) TrÓmits que no s'atendran presencialment i que per tant no es podrÓ solĚlicitar cita prŔvia, es reconduiran al trÓmit per atenciˇ telemÓtica i telef˛nica.

El canal preferent per demanar la cita prŔvia serÓ la seu electr˛nica, tot i aix˛, si algun contribuent utilitza altres canals de comunicaciˇ com pot ser el telŔfon
tambÚ se li facilitarÓ la cita.

Veure, en aquest document,  el detall dels trÓmits, segons cada cas:

ORGT CITA PREVIA

ORGT CITA PREVIA

Fitxer: CITA_PREVIA_CRISI_COVID_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 5
Mida: 127,9 kB

Publicat el 25 d'agost de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^