Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Tancament temporal de l'OAC arran de la detecció d'un cas positiu de coronavirus. La resta de l'equip es confina fins dilluns. El conserge en actiu manté les funcions de control d'accés a la Casa de la Vila. Es preveu reobrir l'OAC dimarts, 3 de novembre.

Oficina OAC

La comunicació d'un cas positiu de coronavirus al personal municipal ha fet que, aquest matí, l'OAC no obri el seu servei d'atenció presencial. Només fa l'atenció de les cites que tenia concertades i tota l'atenció telefònica habitual o on-line. Les properes hores es donarà més informació de com es reorganitza el servei els propers dies.

Tots els serveis municipals segueixen treballant, part dels equips han reduït la seva presencialitat i han retornat al teletreball per garantir bombolles estanques i que no hi hagi coincidència de persones que afectés completament en cas d'un positiu. 

Pel que fa als serveis segueixen 100% operatius i es demana que el primer contacte per part de la ciutadania sigui telefònic per concertar correctament la cita i l'accés a la informació que es vulgui sol·licitar. 

Oficina Virtual

L'Ajuntament disposa de l'Oficina Virtual que agrupa les tramitacions on-line existents. A partir d'aquest servei es pot consultar informació sobre tràmits i gestions oferts des de l'oficina d'atenció al ciutadà. Addicionalment es pot iniciar la tramitació en línia de determinades sol·licituds i tenir accés a la carpeta del ciutadà amb informació personal amb tota la garantia de seguretat.

Contactar amb l'OAC:

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 26 d'octubre de 2020