Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Organització Administrativa
Botó que mostra/amaga menú lateral
ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA

Administració General

Façana Ajuntament d'Arenys de Mar Un dels grans objectius i alhora repte d´aquest mandat ha estat el de posar ordre en l´organització administrativa de l´Ajuntament. La incorporació de noves tecnologies, l´ampliació dels serveis competencials i el creixement de la mateixa dinàmica administrativa fa que els procediments quedin obsolets i es faci necessària una nova organització.

La Regidoria d´Administració General va assumir l´encàrrec de modernitzar l´administració local, incorporar les tecnologies i instruments necessaris per aconseguir un servei eficaç i eficient, que donés resposta a totes les necessitats de la ciutadania.

El creixement de la població comporta més necessitats de serveis i això no sempre ha de representar increments de costos sinó que cal reestructurar l´administració per aconseguir-ne una rendibilització.

L´any 2008 la Regidoria va posar en marxa l´Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC) amb horaris d´atenció més amplis i amb més prestacions de serveis, per estalviar viatges als vilatans i compaginar-ho amb els horaris de treball. Paral·lelament, s´ha incorporat serveis telemàtics per a la tramitació administrativa, de manera que cada vegada es faci menys necessari acostar-se a l´Ajuntament. Amb l´entrada de l´any 2010 es produeix un increment important dels tràmits que es poden fer des de casa, a través d'Internet.

D'altra banda, s'han acabat les obres d´adaptació del nou espai de l´Arxiu Municipal i s´ha iniciat els treballs d´informatització de l´Arxiu, que portava molts anys endarrerit, la qual cosa facilita la tasca administrativa de l´Ajuntament.

Paral·lelament s´ha creat i posat en marxa el Servei de Recursos Humans i Organització, imprescindible per a una empresa amb més de dos-cents treballadors, i amb la voluntat de tancar el procés de Valoració dels Llocs de Treball, optimitzar els recursos en la definició d´una plantilla i organigrama efectius, i elaborar un nou conveni col·lectiu dels treballadors.

El Govern Municipal vol convertir l´administració local en un servei amable, eficaç i ampli al servei de les persones.

Dades de la regidoria

Responsable polític:  Cristina Lopez i Anton


Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8
08350 Arenys de Mar
Telèfon 93 795 99 00

Àmbits de la regidoria
^