Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Juny LGBTIQ+q

En el marc de les activitats relacionades amb el Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+, la regidoria d'Igualtat ha presentat la convocatòria d'un concurs de relats curts de temàtica LGTBIQ+ amb la finalitat de promoure la creació literària a la vila i sensibilitzar sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere i la conscienciació sobre els drets del col·lectiu LGTBIQ+.

Les bases del concurs estableixen que hi poden participar totes les persones empadronades a Arenys majors de 12 anys i s'estrableixen tres categories d'edat entre 12 a 15 anys, 16 a 18 anys i majors de 18 anys.

La temàtica dels relats  ha de girar al voltant de la diversitat afectiva, sexual i de gènere i la conscienciació sobre els drets del col·lectiu LGTBI+, i es podrà utilitzar qualsevol gènere literari. La convocatòria del concurs estableix premis en llibres i entraes per al Teatre Principal.

Els relats s´hauran de presentar a través del formulari del web municipal habilitat a tal efecte. El termini de presentació serà entre el 28 de juny el 30 de juliol del 2021.

Bases del concurs:

Fitxer Acrobat-PDF de (414.23kB)

Fitxer: Concurs_de_relats_LGTBI_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 414.23 kB

Publicat el 30 de juny de 2021