Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
JUNY LGTBIQ+

Juny LGBTIQ+qLa regidoria d'Igualtat prepara un seguit d'actes i activitats a l'entorn del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+. Es preveu una xerrada, un taller i una exposició que es faran al Centre Cultural calisay i la convocatòria d'un Concurs literari de relats LGBTIQ+que s'allargarà durant el mes de juliol.

El Juny LGTBIQ+ començarà amb un taller d'apoderament i visibilitat de dones lesbianes, bisexuals i trans*. El taller s'anomena 'A la varietat està el gust',  a càrrec de l'associació Enruta't. Es farà el dia 17 de juny, a les 18h i cal inscripció prèvia (fer inscripció).

De 17a 30 de juny, la Sala de les botes CC Calisay, acolirà l'exposció 'Reapropiant-nos de les nostres vides'

El 30 de juny, a les 18h, CC Calisay, es farà la xerrada 'Famílies sense armaris' Acompanyant la diversitat sexual i de gènere. A càrrec de Candela SCCL, al CC Calisay (fer inscripció).

En el marc d'aquestes activitat i a partir del 28 de juny s'obrirà el termini del concurs literai de relats relats LGBTIQ+. Les bases s'anunciaran properament i es podran presentar els textos fins a finals de juliol.

Publicat l'11 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^