Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Nou Mur Rial del BareuEl retorn a l'activitat de manteniment de la via pública s'encara aquesta setmana amb l'obra de reparació de la pavimentació del rial del Bareu, pendent i reclamada des de fa mesos i que millorarà de manera important l'accés i el trànsit a l'escola Sinera, just la setmana abans de la tornada a l'escola.

Aquest dimecres es previst que s"arregli tot el paviment de l'avinguda de Pau Costa, des de la carretera fins al carrer del Bisbe Català. L'obra es farà des de les 7 del matí a les 2 de la tarda i comportarà el tall del trànsit a tot aquest sector durant aquesta franja horària.

Dijous i divendres, 2 i 3 de setembre,  l'obra seguirà entre carrer del Bisbe Català i el carrer de l'arquitecte Gaudi. I a parti de dilluns, probablement, ja es farà l'actuació al darrer tram fins a la rotonda del parc de Fèlix Cucurull. Els horaris de l'obra seran de 7 a 2 de la tarda i el trànsit quedarà completament tallat en aquests trams, mentre duri l'actuació.

L'obra definitiva de millora d'aquest vial encara trigarà un temps i va lligada al nou projecte de canalització i a una solució que doni resposta a las características d'un rial que recull, periòdicament, fortes rierades.

Taula de treball del projecte de Canalització del Bareu

El passat mes de maig es va crear i posar en marxa la taula de treball del projecte de Canalització del Bareu en la qual hi participa el veïnat del rial del Bareu, arenyencs experts amb coneixements tècnics en la matèria i representants de tots els partits polítics municipals,  l'enginyer tècnic de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'alcaldessa Annabel Moreno.

Actualment, una empresa contractada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està redactant un nou projecte i es preveu que estigui acabat aquesta tardor.

L'àmbit d'actuació del projecte s'estén des de la rotonda que enllaça el rial des de la cruïlla amb el carrer de Mossèn Palomer, just a l'entrada del Parc Fèlix Cucurull, fins a l'entrada de la N-II, amb la desembocadura que connecta amb la Plaça Lloveras. 

Publicat el 30 d'agost de 2021