Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es constitueix la Taula de treball de seguiment del projecte de canalització del rial del Bareu

Nou Mur Rial del BareuLa nova Taula de treball del projecte de Canalització del Bareu s'ha posat en marxa, aquest divendres, amb una primera sessió en la qual hi ha participat el veïnat del rial del Bareu -l'avinguda de Pau Costa, arenyencs experts amb coneixements tècnics en la matèria, representants de tots els partits polítics municipals -excepte el PSC,  l'enginyer tècnic de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'alcaldessa Annabel Moreno.

Aquesta primera sessió de treball va començar amb una presentació dels membres de la Taula i es van traçar els seus objectius. Per part de l'Ajuntament, es van explicar els antecedents amb una comparativa dels projectes presentats anteriorment i també les converses que s'havien mantingut amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Seguidament es va fer èmfasi en l'estat actual de la redacció del Projecte de la Canalització del Bareu per part de l'empresa  AIRTIFICIAL CW INFRASTRUCTURES SLU, contractada per la mateixa ACA aquest mes d'abril 2021  per un import de 68.970,00 € amb IVA.

En aquest sentit i traçant el calendari d'execució, el projecte constarà de tres fases:

  • Una fase prèvia d'anàlisi de la documentació anterior i treball de camp, que durarà fins al mes de juliol;
  • Una fase preliminar amb l'entrega de l'esborrany del projecte i amb revisió per part de l'ACA, fins a inicis del mes de setembre.
  • Darrera fase i entrega del projecte i els plànols, amb la signatura i visitiplau de l'ACA el 8 de novembre de 2021.
    L'àmbit d'actuació del projecte s'estén des de la rotonda que enllaça el Rial del Bareu o Av. Pau Costa amb Mossen Palomer i Alsina, just a l'entrada del Parc Fèlix Cucurull, fins a l'entrada de la N-II, amb la desembocadura que connecta a la Plaça Lloveras. Tot i així, en una primera visita in situ el passat dimecres 28 d'abril, tant l'ACA com l'empresa van analitzar i observar tant la desembocadura del rial cap al mar, així com el tram no urbanitzat de la zona més amunt fins el Camí de Ronda.

La sessió es va cloure amb l'exposició de dubtes per part de membres de la mesa, alguns dels quals es van poder resoldre en el mateix moment i d'altres que van quedar a l'espera de la resposta de l'ACA o la mateixa empresa redactora.
La Taula es tornarà a reunir aproximadament d'aquí a un mes per a fer el seguiment acurat de la redacció del projecte.

Publicat el 15 de maig de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^