Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

JEP2021Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Arenys de Mar, amb el lideartge del Museu d'Arenys, participa a les JEP2021 amb cinc activitats que surten destacades al web especial creat per l'ocasió i que inclou totes les activitats que s'organitzen a Catalunya.

Enguany l'anomenada  "festa major del patrimoni cultural" és més especial que mai: se celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya. Al llarg d’aquests anys, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana, han apropat la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural a la ciutadania.

Centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori, any rere any, han obert les portes de casa seva i han donat a conèixer el nostre passat i la nostra identitat cultural.

Aquest cap de setmana us convidem a viure i celebrar aquests 30 anys de descobertes del patrimoni cultural català amb noves activitats i experiències singulars: portes obertes, visites guiades, concerts, activitats i tallers familiars... Ho podeu fer a Arenys de Mar, amb les propostes que hi ha preparades o arreu de Catalunya al gran ventall de propostes a l'agenda en línia.

Reserva prèvia necessària
Telèfon de reserves: 937924444
E-mail reserves: talaverahd@arenysdemar.cat

Publicat el 6 d'octubre de 2021