Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Cicle inFormat en OcupacióLes properes setmanes hi ha programat un conjunt de tallers i xerrades ON-LIne orientades a joves sobre ocupació. Una proposta treballada des de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil amb el Consell Comarcal del Maresme i la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca.

L'oferta de tallers i formacions es orientada per a joves de fins a 35 anys i es preveu un taller o xerrada per setmana,

Aquest és l'explicació detallada dels taller previstos:

  • QUI SÓC I COM EM VEUEN. El 4 de novembre a les 17h. Amb aquest taller es pretén donar eines per millorar l'autoconeixement que ens permetin millorar la interacció amb l'entorn, la cohesió de grup, la comunicació assertiva i l'autonomia.
  • ESCAPE ROOM LABORAL. 11 de novembre a les 17h. Amb aquest taller es pretén experimentar diferents dinàmiques de selecció grupal així com, la importància i potencialitats de treballar en grup. Dotar d'eines per potenciar l'autoconeixement, el control emocional, les habilitats comunicatives, analitzar la capacitat per resoldre conflictes...
  • XERRADA. LA PETJADA DIGITAL. El 18 de novembre a les 18h.Conèixer la importància de la petjada digital que es deixa a la xarxa, quins efectes pot tenir quan es busca feina,  identificar els errors que es cometen a internet i com moure's per la xarxa per trobar feina és el que es tractarà en aquesta xerrada.
  • AUTOCANDIDATURA. 24 de Novembre a les 18h Amb aquest taller es pretén conèixer els avantatges de l'autocandidatura, identificar les empreses i què cal saber-ne, com fer una carta d'autocandidatura i com adaptar el currículum a cada empresa.
  • INDÚSTRIA 4.0. El 2 de desembre a les 18h.  Conèixer la industria 4.0, les nou tecnologies disruptives i les ocupacions i competències de futur en la indústria.

Es podran seguir a través de de les xarxes i l'instagram de l'Espai Jove @espaijovearenysdemar.

Publicat el 2 de novembre de 2021