Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Consell infants 2021-2022El passat divendres, 19 de novembre, es va constituir el nou del Consell d'Infants d'Arenys de Mar que serà en actiu durant aquest curs escolar 2021-2022.

El consell el formen nens i nenes de cinquè i sisè de primària, representants de les escoles Joan Maragall, Sinera, i  La Presentació i de les entitats Cau Flos i Calcat, Maricel i Centre Obert Tallaferro.

La sessió constituent es va fer a la sala Primer d'octubre del Centre Cultural Calisay. En aquesta primera sessió les conselleres i consellers es van poder presentar i començar a fer propostes de treball que després tractaran a les aules i a les entitats amb els seus companys i companyes. Els temes principals de la seva activitat seran relacionats amb el bullying, el medi ambient i els esports.  

L’alcaldessa Annabel Moreno va donar la benvinguda als consellers i conselleres i els va fer una demanda expresa per definir com volen invertir els 10.000 euros que hi ha reservats al Pressupost municipal a travñes del Pressupost participatiu. Aquesta inversió l'hauran de concretar en properes sessions del Consell per fer que sigui realitat durant l'any vinent. 

El Consell d’Infants és un espai de participació que fomenta la proposta i l’aprenentatge en el pensament crític des de la mirada de l’infant, seguint els valors del respecte mutu i propiciant aspectes de millora global en l’àmbit local.

La constitució del nou consell s'ha fet en el marc dels actes de la celebració del Dia internacional dels Drets dels Infants que ha organitzat la regidoria d'Infància i Joventut.

Per a més informació sobre el Consell d’Infants podeu veure’n els seus principis i funcions a l'espai web del Consell.

Publicat el 23 de novembre de 2021