Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dia internacional dels Drets dels Infants

Drets dels infants 2021

El cap de setmana del 20 de novembre la regidoria d'Infància prepara un seguit d'activitats relacionades amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants. El divendres, 19 de novembre es constituirà el nou Consell dels Infants, que serà actiu durant aquest curs escolar.

La celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el 20 de novembre, posa èmfasi en el fet que nens i nenes de tot el món han de ser objecte d’una cura, atenció i protecció especials, conceptes expressats primerament en la Declaració de Ginebra de 1924 i posteriorment per les Nacions Unides en la Declaració dels Drets dels Infants, de 1959. Finalment, l’any 1989, en la Convenció dels Drets dels Infants, els 192 països participants, van ratificar aquests principis i, a més, els estats van ser declarats responsables jurídicament de llurs accions envers els infants.

Els actes previstos del cap de setmana inclouen una programació de Tallers i jocs infantils, el matí de dissabte, 20 de novembre, a la part de coberta nova de la Riera. L'endemà diumenge hi haurà Jocs gegants pels nens i nens també a la Riera. I a la tarda un espectacle de titelles.

Publicat l'11 de novembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^