Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Cartell Museu expo abril

Les puntes de coixí sovint es consideren una artesania. Però en realitat, durant molts segles han estat molt més, fins i tot un valor econòmic. En la post guerra van assegurar la  subsistència al centre d’Europa, i a la nostra costa van completar l’economia marinera. Actualment són una activitat artística i de lleure.

Puntaires de Gurona és un col·lectiu de puntaires, amb vint-i-cinc anys d'hitòris,  que agrupa més de tres-centes persones que tenen l'objectiu de fer créixer i reconèixer l'activitat de les puntes com a una activitat professional i, sobretot, artística.

La sala d'exposicions del centre Cultural Calisay acull aquest mes d'abril l'exposició 'Les fades de la comtessa Ermessenda' que és un preludi de la Fira internacional de puntes que se celebrarà a Arenys de Mar el cap de setmana de Sant Jordi.

Les puntaires de Girona són conegudes arreu per les nostres obres col·lectives a Girona Temps de Flors. Obres de gran format que hem après a dissenyar i dur a terme amb moltes mans i unint visions, amb tota mena de materials, cordes, ferro, efectes de llum. Muntatges creatius, reptes que han consolidat i fet créixer com a grup de puntaires. Aquests treballs es podran veure les properes setmanes al CC Calisay.

PUNTAIRES

DONES / GRANS / ARTISTES!

www.puntairesdegirona.cat      

Data d'inici: 
1 d'abril de 2022
Data de fi: 
24 d'abril de 2022
Adreça
CC Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Horari
Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

Caldrà portar mascareta.
 PUNTAIRES DE GIRONA

  

Publicat l'1 d'abril de 2022