Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Jazz Arenys Ja són a la venda les entrades del Festival de Jazz. El 29 de juliol arrenca la 30a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar, amb moltes ganes de tornar a gaudir d'un gran programa. El pati del Xifré acollirà aquesta edició d'aniversari, per posar en relleu l'espai i fer la campanya de publicitat del programa s'ha preparat aquest anunci (veure vídeo).

Les entrades ja es poden comprar de forma anticipada al web www.teatreprincipal.cat. El preu de l’entrada serà de 10 euros anticipada i de 12 euros a la taquilla.  

La programació d’aquest any vol retre homenatge a tots els músics que al llarg d'aquests anys han fet vibrar al públic del Festival amb la seva música. I per fer-ho s’han escollit cinc formacions i músics que han causat una gran impressió al públic en algun moment concret d’aquests 30 anys d’història. No hi seran tots els que voldríem, però sí en tindrem una bona representació.

Els concerts que s’han preparat per la 30a edició són:

  • 29 de juliol de 2022 - Lluís Coloma & His Musical Troupe & Big Dani Pérez
  • 5 d’agost de 2022 - Los Mambo Jambo
  • 12 d’agost de 2022 - Sunset Rhythm Kings & Emmanuel π Djob & Rachel Ratsizafy
  • 19 d’agost de 2022 - UNUSUAL TRIO - Ignasi Terraza & Adrian Cunningham & Esteve Pi
  • 26 d’agost de 2022 - Big Band Jazz Maresme & Marian Barahona & Ricard Gili

Gràcies per la vostra fidelitat, esperem poder celebrar amb tots vosaltres aquesta 30a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar.

 

Publicat el 9 de juny de 2022