Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES


sonda

El realitzador arenyenc Eloi Tomàs organitza, amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, un acte de presentació de SONDA , una associació de fotoperiodistes de reputació internacional que s'uneixen per sensibilitzar sobre el medi ambient amb reportatges fotogràfics de qualitat.

En aquesta presentació es parlarà sobre la contaminació de l'aire a Delhi (Índia), contaminació de l'aigua a Jakarta (Indonesia) i contaminació del plàstic a Manila (Filipines) a càrrec del fotoperiodista SANTI PALACIOS, guanyador d'un World Press Photo el 2017.

A l'acte de presentació també es projectaran 2 curtmetratges documentals fotogràfics realitzats per Santi Palacios i Eloi Tomàs relacionats amb l'ONG Open Arms; un sobre la migració a l'illa de Lesbos i un altre sobre l'impacte de la COVID en les residències de la 3a edad a Catalunya,

L'acte s'enregistrarà per editar un material de divulgació de l'entitat SONDA. Entre d'altres convidats es previst que hi participi Òscar Camps, director de l'ONG Open Arms.  La presentació es farà a les 7 de la tarda, aquest dimecres, 21 de setembre, al teatre Principal. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Publicat el 19 de setembre de 2022