Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Presentació de SONDA internacional al teatre Principal


sonda

El realitzador arenyenc Eloi Tomàs organitza, amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, un acte de presentació de SONDA , una associació de fotoperiodistes de reputació internacional que s'uneixen per sensibilitzar sobre el medi ambient amb reportatges fotogràfics de qualitat.

En aquesta presentació es parlarà sobre la contaminació de l'aire a Delhi (Índia), contaminació de l'aigua a Jakarta (Indonesia) i contaminació del plàstic a Manila (Filipines) a càrrec del fotoperiodista SANTI PALACIOS, guanyador d'un World Press Photo el 2017.

A l'acte de presentació també es projectaran 2 curtmetratges documentals fotogràfics realitzats per Santi Palacios i Eloi Tomàs relacionats amb l'ONG Open Arms; un sobre la migració a l'illa de Lesbos i un altre sobre l'impacte de la COVID en les residències de la 3a edad a Catalunya,

L'acte s'enregistrarà per editar un material de divulgació de l'entitat SONDA. Entre d'altres convidats es previst que hi participi Òscar Camps, director de l'ONG Open Arms.  La presentació es farà a les 7 de la tarda, aquest dimecres, 21 de setembre, al teatre Principal. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Publicat el 19 de setembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^