Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

PessebrePessebre

El Pessebre municipal, emplaçat al Centre Cultural Calisay ha tingut més de quatre mil visitants des de la seva inauguració el 16 de desembre fins a la tarda de Reis. Aquesta xifra situa el pessebre d'enguany entre els més visitants des de la seva ubicació a la sala d'exposicions del C.C.Calisay.

Aquesta setmana ja es desmunta tot el diorama i l'equip de col·laboradors ja pensa noves propostes pel nou pessebre que començaran a treballar els propers mesos. Una dotzena de persones han participat a la confecció del pessebre d'enguany. L'èxit de públic visitant també s'acompanya de l'oferiment de diverses persones per incorporar-se a l'equip que prepararà el nou pessebre.

Proposta de fer una ruta de pessebres 

Des de l'Àrea de Cultura es fa una valoració molt positiva de tota l'activitat relacionada que ha creat el Pessebre municipal. Així mateix, també es valora l'increment de pessebres a diversos punts de la vila, fets amb molta creativitat, i l'increment de guarniments nadalencs d'iniciativa privada, com ha estat el cas del veïnat del carrer d'Amunt.

D'aquesta manera es proposarà per al proper Nadal fer una inscripció prèvia per poder crear una ruta dels punts i cases on es poden veure pessebres.

Publicat el 9 de gener de 2023