Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dijous, 1 de juny de 2023
Fase de recollida de propostes

Aquesta és la nova edició dels pressupostos participatius, amb el qual es dona el tret de sortida el proper 1 de juny a les 19h a la Sala d´actes de la Biblioteca amb una sessió informativa oberta a tota la ciutadania, i on es presentaran les diferents fases i detalls del procés, i s´aclariran els dubtes que els assistents vulguin traslladar.
Des de l'1 de juny i fins el dia 25, s'obre el primer període perquè la ciutadania pugui presentar propostes de millora per Arenys de Mar.
El Pressupost participatiu 2024 es dota d´una partida de 200.000€ dels quals, 165.000€ es destinaran a inversions, 25.000€ a despesa corrent (serveis) i 10.000€ que el Consell d´Infants decidirà en que els vol prioritzar.
Els canals per informatius i de participació es combinaran de dues maneres: Presencial a través de les bústies distribuïdes als diferents equipaments municipals i establiments comercials, taules al carrer, seus d'entitats, etc. I on line: A través del https://participa311-arenysparticipacio.diba.cat com l´espai de referència informatiu i de participació

Lloc: Presencial en bústies i on line
Organitza: Regidoria de Participació Ciutadana