Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Diumenge, 15 d'octubre de 2023  -  11 h matí
Jornades Europees del Patrimoni

En l´origen de la història de la humanitat hi són les mans, treballar amb les mans ens permeten desenvolupar la nostra creativitat, les nostres habilitats i es genera un gran benestar. Aquest any les Jornades Europees del Patrmoni estan dedicadaes al “Patrimoni viu”, fent referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació, i que actualment es continuen mantenint. Les habilitats, els oficis i les professions que ens permeten conservar i salvaguardar el nostre patrimoni de moltes maneres diferents.

A Arenys de Mar l'ofici de puntaire forma part de la nostra essència i de la nostra història. Per aquest motiu volem celebrar aquestes Jornades Europees del Patrimoni amb les nostres puntaires. Us proposem un taller adreçat principalment a les persones que en algun moment han fet puntes, sense importar el nivell assolit. Volem que recupereu les sensacions del treball amb els boixets i sentir la seva remor. El taller estarà dirigit per les puntaires de l'Associació de Puntaires Flor d'Alba d'Arenys de Mar. El mateix dia també podreu visitar el local de l'Associació i conèixer els treballs que realitzen les puntaires.

Per participar en aquest taller cal realitzar reserva prèvia trucant al 937924444 o per correu electrònic a talaverahd@arenysdemar.cat a partir del 2 d'octubre.

Lloc: Museu Marès de les Puntes
Adreça: Església, 41
Durada: D'11 a 13h
Organitza: Ajuntament d'Arenys de Mar, Museu d'Arenys de Mar i Associació de Puntaires Flor d'Alba d'Arenys de Mar
Preu: Gratuït