Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La setmana passada, el Teatre Principal va concloure oficialment la seva temporada d'arts escèniques, que ha estat plena d'esdeveniments destacats. Entre les propostes que s'han pogut gaudir hi ha hagut concerts de gran qualitat, com els del Quartet Gerhard i 2:Pianos, així com obres de teatre que han captivat l'audiència, com Conspiranoia i Pols de Diamant, entre altres.

L'organització del Teatre Principal ha expressat la seva satisfacció per la resposta del públic durant aquesta temporada. En total, gairebé 3.000 espectadors/es han assistit a les 16 propostes diferents que s'han presentat, una xifra que reflecteix l'èxit i l'acollida dels espectacles.

Abans de tancar les portes de cara a l'estiu, el teatre haurà acollit més de 50 funcions, amb una assistència total que supera els 10.000 espectadors/es.

El Teatre Principal d'Arenys de Mar segueix amb plena activitat aquest mes de juny, oferint una sèrie d'actes privats, com les presentacions de final de curs d'escoles de dansa i la cloenda de l'aula d'extensió universitària, que té lloc avui (dimarts 18). A més, encara queden diversos esdeveniments per celebrar abans de la pausa estival.

La propera temporada es presentarà a mitjans d'agost i començarà al setembre amb una nova edició de les Jornades Folklòriques de Catalunya, la retransmissió de l'òpera Les Noces de Fígaro de Mozart i l'obra Dirrrty Boys, que ha estat premiada amb quatre premis butaca. Els espectacles familiars arrancaran el diumenge 29 de setembre amb La Gallina dels Ous d'Or de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre.

A més, les activitats familiars tindran un protagonisme especial, començant el diumenge 29 de setembre amb la representació de La Gallina dels Ous d'Or de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre. Aquesta programació promet oferir una nova temporada plena d'esdeveniments que continuaran atraient el públic i consolidant el Teatre Principal com un referent cultural a la comarca.

Tota la nova temporada fins el mes de desembre es donarà a coneixer durant el mes d’agost i es posarant a la venda les seves entrades. Estigueu alerta a les xarxes de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i del Teatre Principal per ser els primers a saber tot l’oferta  variada d’arts escèniques que oferirà.

Publicat el 18 de juny de 2024