Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Arenys de Mar, a través del Museu de Mineralogia i de la Punta, forma part del nou Passaport dels Museu del Maresme que ha posat en marxa el Consorci de Promoció Turística amb l’objectiu de fomentar les visites als museus i equipaments culturals del territori. 

El passaport es podrà obtenir de manera gratuïta a l’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar i a les Oficines de Turisme del Maresme, així com als equipaments participants. En finalitzar cada visita, es podrà segellar el passaport amb la data, i un cop es completin els 6 primers espais, l’usuari rebrà un detall a les oficines del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El document tindrà la validesa d’un any des del moment de la primera estampació. 

Els museus i equipaments participants del Projecte són un total de 27 espais distribuïts en 13 municipis. A més d’Arenys de Mar, també hi participa Argentona, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. 

 

 

 

Publicat el 28 de setembre de 2024